Ευκαιρίες για νέους

Έχετε ελεύθερο χρόνο στη διάθεση σας αυτό το καλοκαίρι; Θα θέλατε να λάβετε μέρος σε κατασκήνωση στην Νότια Γαλλία, Κροατία, Μαρόκο, Τυνισία, Ιταλία ή Λίβανμο; Αν, ναί τότε ρίξτε μια ματιά πιο κάτω!


Λάβετε μέρος σε κατασκηνώσεις εργασίας (work-camps) στην Νότια Γαλλία ή στην Κροατία. Κατά  τι διάρκεια του καλοκαιριού 2015 θα  τρέξουν 17 διαφορετικές κατασκηνώσεις στις οποίες οι νέοι θα μπορούν να λάβουν μέρος… Τρείς από τις κατασκηνώσεις θα είναι για νέους 16-17 χρονών αποκλειστικά και θα έχουν θεματικές όπως την αειφόρο ανάπτυξη, το περιβάλλον και την πολιτιστική κληρονομιά.



Οι ενδιαφερόμενοι νέοι θα έχουν επίσης την ευκαιρία να λάβουν μέρος σε Ευρώ-Μεσογειακές κατασκηνώσεις με θέμα την αειφόρο ανάπτυξη και το περιβάλλον . Οι συγκεκριμένες κατασκηνώσεις  αφορούν φοιτητές και νέους επαγγελματίες οι οποίοι θα μπορούν μέσω της συμμετοχής τους να  λάβουν την κατάλληλη εμπειρία για τις σπουδές και/ή την καριέρα τους ως μέλη ενός διεθνούς Οργανισμού. 

Συνολικά θα τρέξουν 8 κατασκηνώσεις στις ακόλουθες χώρες: ΤυνησίαΓαλλίαΙταλία, Λίβανο και Μαρόκοκαλύπτοντας ένα  ευρύ φάσμα θεματικών όπως το περιβάλλον, οι υπηκοότητες, φυσικοί κίνδυνοι, επικοινωνία και τοπική ανάπτυξη. 

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα διάφορα προγράμματα διαθέσιμα σε εσάς μπορείτε να ρίξετε μια ματιά στην επίσημη ιστοσελίδα  του Οργανισμού: http://www.apare-gec.org/EN/, επικοινωνήστε μαί τους τηλεφωνικά στο+33(0)490855115 ή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στα: chantiers@apare-cme.eu / international@apare-cme.eu.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου